Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntelek az Ózd és környéki babamama.info oldalon!

Takács Anna vagyok egy közel három éves nagylány, Dórika boldog édesanyja. Egy ózdi édesanyáknak szóló oldal terve még akkor megfogalmazódott bennem, amikor otthon voltam GYED-en. Azóta látva a helyi édesanyák igényeit, a különböző közösségi oldalakon való aktivitásukat megerősödött bennem az elhatározás, hogy szükség van egy átfogó információs oldalra, ami Nekünk, az ózdi és környéki anyukáknak/anyukákról szól!

Az oldal fő célja, hogy mindig naprakész, az ózdi szülőket szorosan érintő információkat osszon meg veletek!
A felső vízszintes menüsorban általános, országosan mindenkit érintő témákban található gyerekekkel kapcsolatos fontos tudnivalók. A bal oldali függőleges menüsorban egy rendszeresen frissített helyi kisokos kapott helyet, benne általános tájékoztatókkal és elérhetőségekkel. A kezdőlapon középen mindig a helyi, ill. környékbeli aktualitásokat látod: programajánlókat, óvodai nyílt napok időpontjait és sok más hasznos infót.

A későbbiekben tervezek még egészségmegőrzési tanácsok, kreatív sarok, könyvajánlót, „akikre büszkék lehetünk”, szülőkről szülőknek rovatot és sok más érdekességet.

Érdemes feliratkozni az ozd.babamama.info hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit havi rendszerességgel küldünk, benne hasznos infókkal (helyi programokról, aktuális nyereményjátékunkról, stb.). Hírlevélre feliratkozott olvasóink automatikusan Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak Ózd és környéki, budapesti és országos partnereinknél. További információért kérlek, kattints a Klubkártya menüpontra!

Kövess minket a Facebookon is az Ózdi anyukák oldalon, a legfrissebb naprakész információkért! Szeretném, ha a kedvelőtáborunk egy valódi, helyi közösség lenne, ezért kérlek, ha a témában érintett vagy hozzászólásaiddal te is vegyél részt az itt zajló eseményekben!

Kisgyermekes anyukaként tudom, mennyire jól tud jönni egy hely, ahol minden, gyerekkel kapcsolatos helyi információt megtalálok, legyen szó a védőnők elérhetőségétől kezdve a babaruha boltokon keresztül az állandó gyermekprogramokig. Éppen ezért örültem, mikor rátaláltam a babamama.info honlapra, majd 2015 februárjában megkaptam a helyi oldal szerkesztésének lehetőségét.

Számítok a segítségedre! Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, kérlek, írd meg a pannatakacs@gmail.com e-mail címre, vagy hívj bátran a 06-30/644-9637-es telefonszámon!

Bízom benne, hogy az ozd.babamama.info egy olyan hely lesz, ahol minden anyuka megtalálhatja a számára fontos információkat.

10982175_907091085977690_155825675328380062_n

Kellemes böngészést!

Takács Anna

szerkesztő