KENDMAGADRA – házi főzésű szappanok, természetes összetevőkből

KENDMAGADRA! Házi főzésű szappanok, természetes összetevőkből.

Jelenleg 10-12 féle szappant készítek. A szappanokat főzöm így elkészülést követő 2-3 nap száradás után biztonságosan használhatóak. Csak jó minőségű olajokat és gyógynövényeket használok, a macerátumokat magam készítem és minden receptet, minden főzést kipróbálok, mielőtt kiadom a kezemből. Illatosításra illóolajokat és fűszereket használok, mivel ezek természetesek, azonban fontos, hogy aki olyan szappant keres, aminek a használata után illatos lesz a bőre, az nem nálam fogja ezt megtalálni. Színezésre szintén fűszereket, gyógyteákat, kakaóport használok, ezek eddigi tapasztalatok alapján még nem okoztak allergiát, irritációt senkinek.

Aki viszont „gyógyhatást” keres, az nagyon jó helyen jár. A hidratáló szappanok úgynevezett superfat többlete, azaz a valóban hidratáló, el nem szappanosodó olajok, vajak és a gyógynövény macerátumok mennyisége mindig a főzést követően kerül a szappanba, így biztos a hatás.

A szappan tömbök 130 – 150 g súlyúak és 800 Ft-ba kerülnek, a rózsa alakúak 80 – 90 g súlyúak és 400 Ft-ba kerülnek.
A tömbök esetén három szappanból készítek ajándékcsomagokat, azok együtt kedvezménnyel 2000 Ft-ba kerülnek.

Babamama.info klubbkártyával minden szappanból, ajándékcsomagból 10 % kedvezmény jár.

Rendelni a facebook-on lehet, facebook.com/kendmagadra oldalon üzenetben. Az átvételt ott megbeszéljük, az esti órákban Ózdon és környékén házhoz is viszem.

kendmagadra kendmagadra2 kendmagadra3 kendmagadra4kendmagadra9 kendmagadra5 kendmagadra6 kendmagadra7kendmagadra8

Bővebb tájékoztató a KENDMAGADRA tevékenységéről ITT>>

KATALÓGUS A TERMÉKEKRŐL LETÖLTHETŐ ITT>>>