Új gyerekszínház-bérlet az Olvasóban!

Az Olvasó 2015/2016-os Gyermekszínház-bérletének következő előadásai:

2015. OKTÓBER 21. KATICABOGÁRKA CSAPAT interaktív koncertje

A Katicabogárka Csapat célja nem csupán megismertetni, hanem megszerettetni a zenét a gyermekekkel. Mindezt játékos formában teszik és a gyermekek nyelvén közvetítik, hogy könnyedén megérthessék az egyes dalok mondanivalóját és átéljék a zene adta örömöt. A dalok saját szerzemények, melyekhez játékötletek készültek, sok eszközzel, fejdísszel, a kicsiket bevonva az előadásba.

2015. DECEMBER 2. DIÓTÖRŐ zenés-táncos mesejáték

A Diótörő meséjét – Csajkovszkij csodálatos balettja révén – mindenki ismeri. A történet Karácsony estéjén játszódik amikor is a testvérpár – Marika és Frici – izgatottan várják az ajándékokat. Legfőképp keresztapjuk meglepetésére kíváncsiak, hiszen ő minden évben valami különlegességgel kedveskedik nekik. Most sincs ez másképp… A Diótörő érkezik… A bábu a mese szabályai szerint életre kel és Marika képzeletében álmai Hercegévé válik… Megküzd az Egérkirállyal… majd a fináléban Ferdinánd személyében belép az ajtón.

2016. MÁRCIUS 9. A DZSUNGEL KÖNYVE

Mélyzölden burjánzik a dzsungel. Hosszú liánokon majmok csüngnek, álmukban kígyó öleli őket… Tigris üvöltése töri meg a csendet.
Puha talpain éjfekete párduc suhan, zöld szemében a hold fénye villan, cikáz… Farkasok vonyítják felhők vonulását, a vén medve csendre inti őket. Ölében egy apró szerzet: az Emberkölyök.Testvérei a farkasok, mestere a fenséges párduc és a rozzant medve, ellensége a vérszomjas tigris: Sir Kán. Maugli. Az ember fia, aki visszatér az emberek közé, vagy a vadont választja a farkasokkal…?

2016. ÁPRILIS 27. A SZEGÉNY EMBER HEGEDŰJE

Egy király három leánya közül a két idősebb irigységében szörnyű tettet követ el a legkisebb ellen, kinek lelke egy hegedűben talál menedéket. A hangszert megtalálja egy szegény ember, aki csodás vándorlásba kezd, a zene segítségével gyógyítva a világot. A varázslatos zeneszerszám mindenkinek másképp szólal meg, végül a nővérek gonoszságát is felfedi…

Az előadások 10.00 és 13.30 órakor kezdődnek!

Sok helyi iskolából és óvodából csoportosan hozzák a gyerekeket, érdemes érdeklődni az adott intézményeknél is, illetve az Olvasó jegypénztárában!

színházbérlet